Jump to content


Photo

Conectare automata pe un server


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 skudder

skudder

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 83 posts

Posted 26 December 2006 - 03:07 PM

Vreau cand intru in Cs , in joc sa mi se conecteze AUTOMAT pe srv CA SA NU MAI scriu in consola connect (srv bla bla ***)! Stiti cum sa fac?
---

#2 Mitzocul

Mitzocul

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 298 posts
  • Location:users.ini

Posted 26 December 2006 - 03:09 PM

intri in userconfig.cfg din folderul cstrike si scrii acolo
connect <numele serverului>
dai save si gata ;)

#3 bytzu

bytzu

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 72 posts
  • Location:in buzunaru' tau,scoate-ma ca putzi...
  • Interests:???

Posted 29 December 2006 - 01:00 AM

intri in userconfig.cfg din folderul cstrike si scrii acolo

connect <numele serverului>
dai save si gata ;)

dar eu cu server nu pot face treaba asta la clientii mei? la cei care se conecteaza pe sv meu sa le downloadeze de la mine asta si sa se inlocuiasca cu a lor.si cand intra in cs sa intre automat pe srv meu,daca nu or vrea sa stea sa plece dar eu iam invitat;)
sa imi zici daca visez cu ochiiii deschisi :D

#4 Mitzocul

Mitzocul

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 298 posts
  • Location:users.ini

Posted 29 December 2006 - 01:05 AM

s-ar putea da ii putin mai complicat :) ce mod folosesti amx sau adminmod ?

#5 Ventrilo-Extr3me

Ventrilo-Extr3me

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 456 posts
  • Location:On top of your head
  • Interests:pWning U

Posted 29 December 2006 - 04:18 PM

hm nu sunt sigur de asta dar incearca
pui userconfig.cfg in res ul unei harti . . . exemplu de_dust
si apoi pornesti serverul pe de_dust si ar trebuii sa mearga
There is no spoone - The Matrix
<a href="http://www.nerdtests...m/nq_ref.html">
<img src="http://www.nerdtests...f895864635.gif" alt="I am nerdier than 96% of all people. Are you a nerd? Click here to find out!"></a>

#6 H3Sh3R

H3Sh3R

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 24 July 2013 - 02:02 PM

salutare...si cum facsa nu mi se conecteze automat la un srv..cand dau find server? pls help me



#7 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 24 July 2013 - 08:18 PM

Stergi fisierul cstrike/resource/GameMenu.res




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users