Jump to content


Photo

Cum facem un hub pe Yhub


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 n1ke

n1ke

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 308 posts

Posted 19 November 2006 - 10:28 PM

1.Cum facem un hub pe Yhub?
Pentru inceput download-am Yhub de aici
Il despachetam oriunde si rulam Yhub.exe
2.Hub settings
Dupa ce am deschis programul , mutam pe al doilea Tab numit "Hub Settings" (screenshot)
Posted Image
Pentru a seta numarul maxim de useri miscam cu mousul sageata de sub "Max Users" , pana la numarul dorit !
La "Hub Name" scriem in casuta numele hubului pe care vrem sa il creeam , exemplu " N1ke DcHub"
La "Welcome" scriem in casuta de alaturi , mesajul care dorim sa il vada userii la intrare , exemplu : "Bine ai venit pe hubul lui N1ke"
Pentru a pune limita share , bifam "Share" , iar in casuta de alaturi punem numarul de GB minim ! exemplu : 1 (1GB) - scriem doar 1
Pentru a seta viteza maxima de download , bifam "Speed" , iar in casuta de alaturi viteza in KB , exemplu : 1024
Pentru a seta numarul maxim de huburi pe care are voie sa fie conectat userul , bifam "Max Hubs" , iar in casuta de alaturi punem numarul de huburi , exemplu : 6 (6 huburi) - scriem doar 6
Pentru a seta numarul minim de sloturi , bifam "Min Slots" , iar in casuta de alaturi punem numarul de slotri ! exemplu : 5
Pentru a seta numarul maxim de sloturi , bifam "Max Slots" , iar in casuta de alaturi punem numarul maxim de sloturi ! exemplu : 10
Pentru a seta numarul slot ratio , bifam "Slot Ratio" , iar in casuta de alaturi punem numarul ! exemplu : 2
3.Redirect Options
Daca dorim ca un user sa fie redirectionat catre alt hub cand serverul este plin , bifam "Server Full" si la "To" punem adresa hubului
Daca dorim ca un user sa fie redirectionat catre alt hub cand are share prea mic , bifam "Share Size" si la "To" punem adresa hubului
Daca dorim ca un user sa fie redirectionat catre alt hub cand este conectat pe prea multe huburi , bifam "Max Hubs" si la "To" punem adresa hubului
Daca dorim ca un user sa fie redirectionat catre alt hub cand are prea putine sloturi , bifam "Slots" si la "To" punem adresa hubului
Daca dorim ca un user sa fie redirectionat catre alt hub cand nu are voie sa intre pe hub cu un anumit ISP , bifam "Wrong ISP" si la "To" punem adresa hubului
4.Accounts
Posted Image
Pentru a adauga un Root/Sop/Op/Kvip/Vip/NameReg mutam la tabul Accounts :
La "Profile Name" punem Profilul dorit
La "Nick" punem numele user-ului
La "Password" punem parola user-ului
Debifam expirate date (ca sa fie definitiv contul)
Dupa ce am ales Profile Name/Nick/Password , apasam butonul "Add/save"
Pentru a adauga un Owner procedam ca mai sus doar ca la casuta "Owner" punem nick-ul Owner-ului !
5.Register
Posted Image
Hub Information :
La Hub IP/DNS punem adresa IP/DNS-ul , exemplu : 86.125.*.* sau n1ke.shefu.ro (nu exista dns-ul)
La Description punem o descriere , exemplu : Hubul lui N1ke , e cel mai tare din parcare !
La Name scriem de exemplu : N1ke
La Host scriem de exemplu : n1ke.shefu.ro (nu exista adresa)
La Nick scriem de exemplu : N1ke
La Bot IP scriem de exemplu : 86.*.*.* (IP-ul tau)
Apasam "Add/Save"
6.Cum pornim serverul ?
Mergem pe primul tab "Control" si apasam butonul "Start"

Pentru nelamuriri astept reply ! :)

#2 DarkSider

DarkSider

    Capitan

  • Members
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:Scripting

Posted 19 November 2006 - 10:42 PM

Multumim mult !
Mutat la Tutoriale & going sticky !
* Pentru orice fel de probleme va rog sa postati pe Forum , nu ma mai intrebati pe messenger (Doar ce este legat de scripting) .

#3 BLACKangel

BLACKangel

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 424 posts
  • Gender:Male
  • Location:Piatra-Neamt
  • Interests:darmanesti.happy
  • CS Server: fara site-uri!

Posted 19 November 2006 - 10:56 PM

~X( ~X( La terminat inaintea mea ~X(

#4 DarkSider

DarkSider

    Capitan

  • Members
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:Scripting

Posted 20 November 2006 - 11:22 AM

~X( ~X( La terminat inaintea mea ~X(

Trebuia sa tii asta pentru tine , va rog sa nu mai postati offtopic .
* Pentru orice fel de probleme va rog sa postati pe Forum , nu ma mai intrebati pe messenger (Doar ce este legat de scripting) .

#5 CaTaLyN

CaTaLyN

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 20 November 2006 - 07:05 PM

Ma cum fac sa schimb numele la boot . k mie imi apare numele -YHuB- cum fac sa`l schimb help me [-O<

#6 DarkSider

DarkSider

    Capitan

  • Members
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:Scripting

Posted 20 November 2006 - 08:23 PM

Te duci la "Hub Settings" .
Click pe "Advanced" .
Click din nou , in noua fereastra pe "Advanced" .
De aici iti alegi tu numele la bot (Bot name) si la OP Chat (OP-Chat) .
* Pentru orice fel de probleme va rog sa postati pe Forum , nu ma mai intrebati pe messenger (Doar ce este legat de scripting) .

#7 n1ke

n1ke

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 308 posts

Posted 20 November 2006 - 08:28 PM

Muti pe Tabul Hub Settings
Posted Image
La Miscellaneous este butonul "Advanced" ! Il apesi !
Posted Image
In partea stanga la "Naming" este "Bot name "! Stergi -Yhub- si pui numele care il doresti !

#8 CaTaLyN

CaTaLyN

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 22 November 2006 - 04:00 PM

Ms raman dator.

#9 sorin_123

sorin_123

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • Location:Counter-Strike

Posted 24 November 2006 - 01:16 PM

bene ma dar sa fiu al naibii cum intru pe hub>?ca nu mere

#10 razvy_10

razvy_10

    Colonel

  • Server Admin
  • PipPipPipPip
  • 2,453 posts
  • Gender:Male
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 24 November 2006 - 09:43 PM

pai daca ai firewal-lul pornit nu poti :D asa patisem si eu acum 2 ani :D nu stiam de ce nu pot sa ma conectez pe hub opreste firewall-ul

#11 eicristian

eicristian

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 25 November 2006 - 01:29 AM

am facut toate setarile am adresa de dsn dar este o problema majora:dau sa intru pe hub si zice conection refused by target machine sau ceva de genu asta.si nu este de la firrewall de la ce poate fi?

#12 catanha

catanha

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 97 posts
  • Location:Ramnicu Valcea
  • Interests:cstrike hubs

Posted 28 November 2006 - 05:03 PM

si eu am aceeasi prolema va rog poate cineva sa ma ajuat sa fac hubu pe mess? sau sa il faca el pls ii dau owner !

#13 DarkSider

DarkSider

    Capitan

  • Members
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:Scripting

Posted 28 November 2006 - 07:24 PM

Scoateti firewall-ul DE TOT sau daca cunoasteti setati-l inasa fel incat sa nu blocheze yhub-ul .
* Pentru orice fel de probleme va rog sa postati pe Forum , nu ma mai intrebati pe messenger (Doar ce este legat de scripting) .

#14 razvan_the_phantom

razvan_the_phantom

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 178 posts
  • Gender:Male
  • Location:/w/forum...
  • CS Server: cs.pacsteam.ro

Posted 17 December 2006 - 12:26 AM

zicetimi si un Anti flood !
Te rog sa schimbi semnatura!

#15 DarkSider

DarkSider

    Capitan

  • Members
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi
  • Interests:Scripting

Posted 17 December 2006 - 12:06 PM

Data viitoare foloseste SEARCH ! Click HERE !
* Pentru orice fel de probleme va rog sa postati pe Forum , nu ma mai intrebati pe messenger (Doar ce este legat de scripting) .

#16 Leit0

Leit0

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 20 posts

Posted 17 January 2007 - 05:56 PM

deci ala sa dowladez Yhub ala sa nu mere e expirat linku si nu stiu de unde sa-l iau :(( pls ajutati-ma

#17 Daryan

Daryan

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Location:Teis

Posted 07 April 2007 - 01:04 PM

va rog un alt link d unde pot downloada YHub!K ala e expirat :((

#18 bogdantop91

bogdantop91

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 252 posts
  • Location:Paris,langa bucuresti!

Posted 10 April 2007 - 09:37 PM

baieti.vreau si eu alt link.pls daca se poate. :-*

#19 bibi

bibi

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 June 2007 - 02:03 PM

oameni buni va rog ajutati-ma nu am reusit, nu stii ce are de nu vrea am urmat intocmai instructiunile cand vreau sa ma conectez cu sdc nu vrea zice conetion refused by the target maschine :((

#20 bibi

bibi

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 June 2007 - 02:04 PM

mai bogdantop91 daca nu ai facut rost de el ti-l dau eu




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users