Buna ziua domnilor.Nu sunt un jucator inrait de CS,joc rar asa ca nu cunosc cate programe pentru statistici privind serverul personal de CS exista pe platforma windows.Acum cateva zile a venit la mine un prieten ce mi-a cerut sa-i fac un program care sa ii verifice daca serverul este ON sau OFF...am studiat problema,i-am facut jucaria dar am devenit mai interesat de subiect si am reusit momentan sa returnez urmatoarele informatii:
-Numele serverului
-Host
-Harta ce ruleaza in acel moment
-Numr jucatori
-Daca este server dedicat sau nu
-SO-ul pe care ruleaza serverul
-Lista cu jucatori si punctele acestora (kill-uri).Aici exista un bug destul de mare,nu poate returna numele jucatorului ci doar punctajul
Eventual pot adauga urmatoarele:
-Loguri
-Trimitere de e-mail cu statisticile serverului,server down, etc
Daca exista doritori,voi duce la capat acest mic proiect iar eventualilor "clietilor" le voi da posibilitatea de a isi personaliza soft-ul(banner,text propriu,etc).
Astept pareri si argumente pertinente ;)
Dezvoltare Cs Stats
Started by mecaboy, Jan 26 2011 02:41 PM
4 replies to this topic
Posted 26 January 2011 - 02:41 PM
Posted 26 January 2011 - 06:15 PM
Imi place ce vrei sa faci si bravo pentru ca ai reusit sa faci tot ce ai mentionat, dar daca vrei sa iesi pe piata cu el nu stiu daca vei reusi pentru ca este mult cunoscutul HLSW care face cam ce ai spus tu si nu numai.
Posted 26 January 2011 - 07:25 PM
Multumesc pentru sustinere,nu stiam de HLSW.Singurul atu ramane posibilitatea de personalizare.Pretul softului ar fi ceva modic,cat sa ma ajute sa dezvolt alte proiecte,adica ma refer aici la ~50 lei.Nu am degand sa ma imbogatesc cu un softulet de genul.Daca ai ceva sugestii...sunt liber la discutii,poate reusesc sa mai implementez cateva lucruri.
Stima
Stima
Edited by mecaboy, 26 January 2011 - 07:26 PM.
Posted 26 January 2011 - 10:14 PM
Daca i-ai pune si niste optiuni de administrare, sau o consola ceva din care sa poti trimite comenzi ar fi ceva.
Edited by SimMaster, 27 January 2011 - 01:38 PM.
Posted 27 January 2011 - 01:16 PM
Multumesc.Da nu ar fi rau,deja se complica putin treaba dar am sa incerc sa vad ce pot face.Am sa instalez un server de CS si voi studia modul in care lucreaza.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users