Jump to content


Photo

Nu Apare Meniu Si Consola Cand Deschid Jocul


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 AndrevUS

AndrevUS

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania/Timisoara

Posted 07 January 2011 - 07:32 PM

Salut,<br /><br />am si eu o problema, cand incerc sa deschid jocul imi apare imaginea de inceput, sonor-ul de fundal dar nu imi apare meniul si consola :( dar cand dau cu mausul peste ala parca ar fi acolo. Am incercat sa schimb GameMenu cu altul dar nu merge, folosesc tema Basic din Win7 si tot nu merge. Am nevoie de ceva ajutor, multumesc !

P.S: Ca sa motivez pe cel care ma va ajuta sa fac jocul sa mearga o sa ii dau un invite myxz aka Xtremezone sau TvT.

Edited by AndrevUS, 07 January 2011 - 07:34 PM.


#2 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 07 January 2011 - 08:42 PM

Pune o rezolutie mai mica.

#3 AndrevUS

AndrevUS

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania/Timisoara

Posted 08 January 2011 - 01:39 PM

<br />Pune o rezolutie mai mica.<br />

<br /><br /><br />

Asi pune rezolutia mai mica dar cum am spus nu imi apare meniul si consola :| si degeaba.

#4 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 08 January 2011 - 02:48 PM

click

#5 AndrevUS

AndrevUS

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania/Timisoara

Posted 08 January 2011 - 06:52 PM

<br /><a href='http://forum.cstrike...;attach_id=2096' class='bbc_url' title='External link' rel='nofollow'>click</a><br />

<br /><br /><br />

Nu imi apare Meniul si consola deloc, nu este chestie de rezolutie ... daca era meniu o schimbam din options imd. poti te rog sa citesti primul post si sa vezi ?

#6 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 08 January 2011 - 07:00 PM

S-a intamplat odata sa vina cineva tot cu aceasi problema si rezolvand-o prin schimbarea rezolutiei. Ai deschis ce ti-am dat eu?

#7 AndrevUS

AndrevUS

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania/Timisoara

Posted 08 January 2011 - 07:58 PM

da si nu merge.

Edited by AndrevUS, 08 January 2011 - 07:58 PM.


#8 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 08 January 2011 - 08:32 PM

Reinstaleaza cs. Alta solutie nu vad.

#9 AndrevUS

AndrevUS

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania/Timisoara

Posted 09 January 2011 - 04:48 PM

am reinstalat si tot nu merge ...

#10 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,485 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 09 January 2011 - 07:58 PM

Dar totusi, asa era de la inceput?

#11 Jackz0rN

Jackz0rN

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 281 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania

Posted 09 January 2011 - 11:17 PM

Click dreapta pe shortcutul cs-ului , dai propertis - shortcut iar la target adauga comanda -window dai ok dupa care deschide shortcut-ul , o sa iti porneasca in window mode , daca iti apare meniul intra la options si schimba rezolutia dupa care debifeaza window mode
Posted Image
"A great pleasure in life is doing what people say you cannot do."
"You are not tired. Your mind thinks you are tired. Your body is just warming up. Turn down the brain and turn up the weight."




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users