Jump to content


Photo

Nu Mi Apare Nici Un Server...


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 CIURIBURI

CIURIBURI

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 13 June 2010 - 01:25 PM

l am instalat si reinstalat de 4 sau 5 ori pana acum si tot nu poate sa mi gaseasca un server de cs macar...firewall e scos nici macar messu nu l las pornit  cand joc ceva online.mai precizez ca joc din franta desi nu vad ce legatura ar avea ...tot ar trebuii sa mi gaseasca un server 2 nu?

#2 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 13 June 2010 - 01:35 PM

intra in "platform/config/" si pune fisierul asta:

Edited by SimMaster, 13 June 2010 - 01:36 PM.


#3 CIURIBURI

CIURIBURI

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 13 June 2010 - 01:43 PM

intra in "platform/config/" si pune fisierul asta:


done that tot degeaba...nici o diferenta...amincercat un alt cs goicea sau ceva de genu era cs 18 parca ala imi arata servere dar nu ma conecta la nicin unul...foarte bizar,sa fie cauza liveboxu de la care iau semnalul wifi?nu ma prea pricep eu la din astea dar alte jocuri online imimerg numai asta face p al dracului...oricum mersi pt intentie sim master




#4 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 13 June 2010 - 01:51 PM

pai probabil incerci sa te conectezi la servere din romania iar tu fiind din franta lagu e mare si na nu se conecteaza, incearca un server de acolo

#5 CIURIBURI

CIURIBURI

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 13 June 2010 - 01:57 PM

pai probabil incerci sa te conectezi la servere din romania iar tu fiind din franta lagu e mare si na nu se conecteaza, incearca un server de acolo

sim daca te uiti mai atent in topiculmeu mei vedea ca tot ce doresc e sa joc online atat.poa sa fie cu romani eschimosi sau dalmatieni i don t give  a ...numa boti sa nu fie :)







#6 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 13 June 2010 - 03:43 PM

dar iti da vreo eroare cand te conectezi?

#7 CIURIBURI

CIURIBURI

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 13 June 2010 - 03:50 PM

dar iti da vreo eroare cand te conectezi?


la ce sa ma conectez?la find servers nu mi gaseste nici un server....daca creez eu pot sa joc linistit dar cu boti  si nu e chiar atat de atractiv..

#8 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 13 June 2010 - 03:53 PM

pai mai sus ai spus ca aveai un cs la care iti arata serverele dar nu te puteai conecta (de ce?)

#9 CIURIBURI

CIURIBURI

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 13 June 2010 - 04:01 PM

pai mai sus ai spus ca aveai un cs la care iti arata serverele dar nu te puteai conecta (de ce?)


ca ala imi arata servere adevarat dar nu maputeam conecta si nici nu puteam creea sa joc cu botimacar astalalt in schimb ma lasa sa creez.daca imi amintesc bine zicea ceva ca nu se poate conecta din cauza lagului,desi aveam in lista servere cu latency de la 40 la 1k deci oricat de slab internet asi avea la un server tot ar fii trebuit sa se conecteze nu?si am incercat si amincercat si nimic...u din romania daca dai pe internet sa ti caute servere iti da numai romanesti?

#10 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 13 June 2010 - 04:24 PM

da.. 99% din serverele care le gaseste is din romania

ar mai fi o idee, dar nu stiu cat de buna e :smile:
ce ti-am dat eu (fisierul ala) seteaza cs-ul sa ia serverele dintr-o lista X, lista in care tot romanu isi inregistreaza serverele ca sa zic asa. probabil ca francezii folosesc alt MasterServer din ala iar pentru asta poti intra pe un forum de cs din franta si sa ceri de acolo
alta idee nu prea am

#11 CIURIBURI

CIURIBURI

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 13 June 2010 - 04:29 PM

da.. 99% din serverele care le gaseste is din romania

ar mai fi o idee, dar nu stiu cat de buna e :smile:
ce ti-am dat eu (fisierul ala) seteaza cs-ul sa ia serverele dintr-o lista X, lista in care tot romanu isi inregistreaza serverele ca sa zic asa. probabil ca francezii folosesc alt MasterServer din ala iar pentru asta poti intra pe un forum de cs din franta si sa ceri de acolo
alta idee nu prea am



ok merci beaucoup :) am sa incerc asa bft!



#12 mihaitzabr88

mihaitzabr88

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 09 January 2011 - 03:06 AM

am si eu o problema de genu asta tot asa numi apare servarele dar io am 2 modele de cs am unu normal si unu HD si cand intru pe asta normal numi apar servarele si cand intru pe ala HD imi apar si eu is in spania si imi apar servarele spaniole cum as putea sa fac sa imi apara si pe cs asta normal ca ala HD numi place

#13 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 09 January 2011 - 12:32 PM

intra in "platform/config/" si pune fisierul asta:


Daca ai fi citit tot topicul, sau macar la inceput, ai fi vazut ca ai raspunsul in al doilea post.

Edited by SimMaster, 09 January 2011 - 12:33 PM.


#14 mihaitzabr88

mihaitzabr88

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 09 January 2011 - 12:52 PM

poi tocmai de asta am si scris ca am incercat si cum ai zis acolo si tot nu merge

#15 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,515 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 09 January 2011 - 01:54 PM

Atunci instaleaza alt cs.

#16 PhantomAssassin

PhantomAssassin

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Galati

Posted 01 February 2011 - 04:04 PM

<br />Atunci instaleaza alt cs.<br />

<br /><br /><br />

da... te rog, pune tu la dispozitie userilor, o versiune CURATA de CS ... trebuie cateva ore sa cauti pe net o versiune buna de CS ... toate is schimbate, de toti ratatii si toti distrusii, modificate, si facute in toate felurile... caut si eu o versiune de CS , curat total, cu boti, sa pot creea srv in LAN sa ma joc eu cu botii aia, si sa pot vedea serverele de la internet ... nu se poate.. deci ? ai vreo solutie ?
"Razbunarea nu e arma prostului, e arma celui care stie ce vrea, a celui care stie sa nu se lase calcat in picioare, a celui care are puterea de a spune si de a face ce crede."

#17 Jackz0rN

Jackz0rN

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 281 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania

Posted 01 February 2011 - 04:33 PM

Uite aici
Posted Image
"A great pleasure in life is doing what people say you cannot do."
"You are not tired. Your mind thinks you are tired. Your body is just warming up. Turn down the brain and turn up the weight."

#18 cosmin99cozmin

cosmin99cozmin

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 28 February 2011 - 08:07 PM

Am incercat sa bag ca sa imi apara serverele si NIMIC

#19 master1ro

master1ro

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 March 2011 - 10:54 AM

<br />Am incercat sa bag ca sa imi apara serverele si NIMIC<br />

<br /><br /><br />


Uitate aici: http://css.setti.inf...r-instructions/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users