Jump to content


Photo

Masura Anit-Destroy?


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1 scps

scps

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 16 February 2010 - 05:12 PM

Re,again am o curiozitate veche de cand cs-ul ,sau 2 rugaminti.

1.Cine ma lamureste o data pentru totdeauna cum as putea sa scap de destroy fara sa reinstalez cs-ul?
Deci as vrea sa stiu si eu,tot vad pe unul si altul cum ia destroy dupa care iese de pe server si in 10 secunde revine fara sa i fi afectat cs ul cu nimic.
Sper ca imi posteaza cineva cum pot scapa de destroy,si o masura anti destroy ,adica ce ar fi de facut pentru a deveni imun la destroy,ca alta data cand iau sa dau reconnect si sa fie totul normal.In celel mai multe cazuri iau destroy de la admini care nu au nicio treaba cu cs-ul si dau destroy doar de dragul distractiei.

2.Imi poate posta si mie cineva ultima variantade destroy?,adica as vrea sa o adaug la serverul meu si sper sa imi dea si mie cineva ultima varianta de destory aparuta sau oricare alta pedeapsa de pedepsire ,mai mare decat destroy-ul evident.AStept cu nerabdare reply-uri,multumesc anticipat.

#2 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 16 February 2010 - 05:37 PM

1. ca sa scapi: stergi fisierul config.cfg din cstrike
ca sa previ: pui fisierul config.cfg pe read-only

2. Attached File  amx_destroy.rar   13.87KB   96 downloads

#3 scps

scps

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 16 February 2010 - 05:56 PM

1. ca sa scapi: stergi fisierul config.cfg din cstrike
ca sa previ: pui fisierul config.cfg pe read-only

2. Attached File  amx_destroy.rar   13.87KB   96 downloads


Fisierul meu era read-only cand am luat destroy si in plus l-a si sters si tot pe degeaba.
Am fost nevoit sa reinstalez cs-ul.

#4 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 16 February 2010 - 06:57 PM

daca stergi config.cfg nu ai cum sa mai ai destroy cand intri iar in joc
poti foarte bine sa si dai optiuni si sa dai la controale si set defaults

#5 salam22

salam22

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • CS Server: salam

Posted 27 July 2010 - 02:59 PM

ma da prosti mai suntei in ***** de rtd stergeti cfg si scrieti rate 25000 deoarece daca ai luat destroy ti-o pune 1 noobilor !!!!!!!!!!!

#6 iLLuSsi0N

iLLuSsi0N

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • CS Server: Cs.LorDsZonE.inFo - inca nu e pus in functiune

Posted 29 July 2010 - 12:44 AM

lol...esti de la tara ma ?
Vand conturi pe FileList , IPTorrents , DemonoID , SuperTorrents , XploR , SceneFZ , TorrentLeech
+ invitatii pe IPTorrents

Cine este interesat sa-mi dea add : iLLuSsi0N@Yahoo.Com

#7 xatu

xatu

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 07 November 2010 - 01:37 AM

Hai ma :)) nu are cum :)) am testat destroy pe mine si ca sa vezi config.cfg era cu readonly si tot a scris in el... deci scoateti readonly sterge tot pune readonly iara si go la frage greu cu matematica asta. bafta xatu was here

#8 alexsutzu

alexsutzu

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 November 2010 - 03:59 PM

Dute in start si click pe run. In run scrii regedit ci click pe ok ca sa-ti deschida registrul. Click pe acea steluta sau acel plus de la Hkey_Current_User ca sa-ti arate ce contine. Acum o sa scriu cu "+" in dreptul fisierului de registru. Asta inseamna ca trebuie sa faci click pe acel plus si nu pe fisier. Deci dupa ce ai facut click pe plusul de la Hkey_Current_User, fa click in continuare pe +Software si cauta fisierul cu numele Valve. Cand l-ai gasit nu fa click pe nici o steluta sau plus. Cand l-ai gasit sterge acel fisier Valve si atat. Dupa ce l-ai sters o sa se repare counter. O sa observi ca rezolutia e schimbata cand intri in counter si ca o sa-ti ceara CD Key. Daca o sa-ti ceara CD Key scrii peste tot AAAAAAAA... Pe urma apesi ok si gata iti merge iar counter. cel mai simplu :P merge garantat

#9 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 12 November 2010 - 05:29 PM

de unde tot apareti? Posted Image
ce treaba are registry cu config.cfg?
pluginul face modificari in config.cfg si nu in registry....

#10 topfrag

topfrag

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • CS Server: cs.topfrag.ro

Posted 18 November 2010 - 03:08 PM

stergeti folderu cstrike si incercati sa intrati in joc , se reface default si in 2 minute sunteti gata :)

#11 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 18 November 2010 - 03:30 PM

chiar e nevoie sa redeschizi toate topicurile?

#12 sarutobi95

sarutobi95

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 18 December 2010 - 12:08 PM

spunetimi si mie se intampla cv la calc dak primesti destroy?va rog spuneti-mi caci nu stiu :X

#13 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 18 December 2010 - 01:44 PM

la calculator, nimic, destroy doar iti "strica" cfg-ul

#14 KEVY

KEVY

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 February 2011 - 12:06 AM

MASURA antiadmini tampiti, asta se refera doar la cei care iti dau destroy,ban chiar daca joci corect sau le-ai trimis pozele.

Dupa instalare se intra in cstrike se creaza un folder ORIGINAL CONFIG de exemplu, unde se copiaza config.cfg
Dupa destroy se copiaza iar in cstrike din acel folder, iar cand intrati in cs nu uitati de consola(tasta `) set rate 25000 .
De asemenea se poate edita configul cu optiunile:

alias "name" "say Name_Change_Disabled"
alias "quit" "say QUIT_GAME_DISABLED"
alias "quit prompt" "say QUIT_GAME2_DISABLED"
alias "kill" "say suicide_DISABLED"
exec userconfig.cfg

probabil mai stiti si voi comenzi de genul asta.

Tot se da click dreapta pe config.cfg propieties se pune pe Read-only sau se da pe Advance si se alege Encrypt contents. Asta este mai mult pentru a colora cfg-ul decat pentru al colora, deasemenea cam toate fisierele create de admini in cstrike vor aparea cu aceiasi culoare gen .dem .bmp .

Al doilea pas se intra in folderul jocului de obicei Valve, apoi in folderul platform/config si se copiaza MasterServers.vdf intr-un folder ex: ORIGINAL MASTER SERVER . Acesta este fisierul care contine lista de servere care va apare in cs, care la randul lui se poate defecta din pricina adminilor.

Good luck si nu uitati cod aint skills!

Am si eu o intrebare totusi urmatoarea comanda, intr-un cs curat
bind "SPACE" "+jump;+mwheeldown"
poate fi considerata cod?

#15 stefi888

stefi888

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 04 October 2012 - 01:21 AM

Dute in start si click pe run. In run scrii regedit ci click pe ok ca sa-ti deschida registrul. Click pe acea steluta sau acel plus de la Hkey_Current_User ca sa-ti arate ce contine. Acum o sa scriu cu "+" in dreptul fisierului de registru. Asta inseamna ca trebuie sa faci click pe acel plus si nu pe fisier. Deci dupa ce ai facut click pe plusul de la Hkey_Current_User, fa click in continuare pe +Software si cauta fisierul cu numele Valve. Cand l-ai gasit nu fa click pe nici o steluta sau plus. Cand l-ai gasit sterge acel fisier Valve si atat. Dupa ce l-ai sters o sa se repare counter. O sa observi ca rezolutia e schimbata cand intri in counter si ca o sa-ti ceara CD Key. Daca o sa-ti ceara CD Key scrii peste tot AAAAAAAA... Pe urma apesi ok si gata iti merge iar counter. cel mai simplu :P merge garantat



Frate nici macar nu mai imi intra in joc nu zic sa mai scot setarea... m a distrus si sfatul tau

#16 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 04 October 2012 - 12:55 PM

E cam vechi topicul. Dar daca vrei o rezolvare da si tu mai multe detalii.

#17 stefi888

stefi888

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 05 October 2012 - 01:02 AM

E cam vechi topicul. Dar daca vrei o rezolvare da si tu mai multe detalii.


Te rog mult ajuta ma! imi da urmatoarea eroare: mod_loadbrushmodel: models/v_ak47.mdl has wrong version number(1931503937 should be 30)

Te rog mult ajuta ma! imi da urmatoarea eroare: mod_loadbrushmodel: models/v_ak47.mdl has wrong version number(1931503937 should be 30)


dupa ce intru in joc si ii dau conectare la un servar imi da eroarea de mai sus : mod_loadbrushmodel: models/v_ak47.mdl has wrong version number(1931503937 should be 30) si efectiv nu stiu ce sa mai fac. Am dat bani pe joc mi l-am luat pe steam si i-am zis unui admin sa schimbe harta si mi a dat destroy

#18 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 05 October 2012 - 10:18 AM

Sterge fisierul respectiv si asteapta sa ti-l descarce de pe server.

#19 stefi888

stefi888

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 05 October 2012 - 10:28 AM

Sterge fisierul respectiv si asteapta sa ti-l descarce de pe server.


pai unde gasesc fisierul respectiv?

#20 SimMaster

SimMaster

    Simul

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,486 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 05 October 2012 - 11:53 AM

cstrike/models/v_ak47.mdl




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users