Jump to content

Update Bios

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DevIL^

DevIL^

gtfo

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2,255 posts

Posted 14 August 2009 - 08:43 PM

Cum am vazut ca multi dupa un upgrade al PC-ului nu mai au floppy, doresc totusi sa faca update de bios. Stick-ul este a doua metoda care se poate folosi, asta pentru cei cu placi de baza Asus. Nu am incercat la altele, deci NU STIU.

Pe site-ul producatorului gasiti ultimul update de bios. [AM2, AM2+, AM3]

* De aici selectati modelul placii de baza. Ultimul update a fost 1004, urmand sa-l downloadati.

Stick-ul trebuie sa fie gol, poate fi de 128mb/2gb/4gb etc.

Puneti stick-ul in oricare usb al unitatii, fiti sigur ca nu mai aveti si alte slot-uri ocupate.

* Urmatorul pas este facut in BIOS. La tab-ul 'Tools' selectati ASUS EZ 2 Flash, apoi Yes. Selectati fisierul care este recunoscut, acesta terminandu-se cu '.ROM'. [fiind si singurul]. Asteptati pana isi termina update-ul si pana o sa va ceara sa restartati.

In ss apare un fisier numit 'IV', nu are nicio legatura cu asta. Voi sa fiti siguri ca aveti stick-ul FORMATAT.
Fisierul downloadat este arhivat, in caz de diferite 'dizabilitati psihice', acesta trebuie dezarhivat si abia dupa pus pe stick.
Nu faceti update cu programul oferit de ei [direct din windows]. Desi eu am facut de 2 ori update in modul asta, nu-l recomand.

#2 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts
  • Interests:PC (overclocking, benchmarking, coding), Guitar and Physics.

Posted 16 August 2009 - 12:33 AM

Folositor, îl facem pinned.
Bravo. :)

#3 Vidi

Vidi

Bot

• Global Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1,793 posts

Posted 16 August 2009 - 01:15 PM

Alta varianta ar mai fi cu Hiren's BootCD in care cu un program gen WinISO adaugati imaginea si programul de flash pt. bios.
Iso pentru cd il gasiti pe torente.
Avantaj: vedeti pe site ce mai stie sa faca cd-ul.
Linux is not user-friendly.
It is user-friendly. It is not ignorant-friendly and idiot-friendly.
-- Seen somewhere on the net

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users