Jump to content

Despre Noi

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#21 Madalyn_cs_92

Madalyn_cs_92

Zeu

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 22 February 2009 - 03:27 AM

Indraznesc sa postez si eu aici, cateva randuri despre mine, daca ar fi cineva interesat de viata mea.
In primul rand ma numesc Madalin,porecla mea este MeMo, sunt nascut in data de 16.05.1992, in zodia Taurului.
Am 16 ani, si sunt in clasa a 10-a la Liceul de muzica si arte plastice, si studiez de 9 ani vioara, si de 6 ani pianul.
Sunt o fire prietenoasa, imi place sa ajut pe oricine, cu diverse probleme.
Nu imi plac oamenii manelisti, cocalari, inculti.(am de-a face cu aceste genuri de oameni peste tot din pacate).
Imi place muzica rock(metal,death, etc) si mai acult si ceva house, si piese ce mai ruleaza pe la radio, si tv.
Pana pe clasa a 5-a am fost un elev foarte bun la scoala, dar cu FB.
Dar pe clasele 6-7 am apucat pe o cale rea, am devenit un elev cu probleme.
Eram manelar, mi-e si rusine ca am fost asa ,chiuleam de la scoala, ,nu invatam,modificam note,probleme multe.
Dar in clasa a 8-a am inceput sa ma trezesc la realitate: m-am lasat de manele, m-am apucat de alte genuri de muzica,si am invatat din greu sa recuperez timpul pierdut si sa incerc sa trec la capacitate, pentru a merge la un liceu.
Cu multa truda, multe ore in particular la romana, mate,si mult ajutor din partea lui Dumnezeu, am trecut capacitatea.
La liceu viata mea s-a schimbat, nu pot sa spun in rau, dar nici in bine.
In bine este faptul ca am mai cunoscut fete noi.
In rau, este ca am cunoscut piezele rele din lumea aceasta:cocalarii si incultii
Cel mai grav este ca acesti oameni pe care ii consider "colegi" nu au un pic de habar la nici o materie, si sunt trecuti din mila, deci nu cred ca o scap de ei cat de curand.
Chiar si colegii din generala mi-au devenit ''inamici'' prin faptul ca incearca in fiecare zi sa ma umileasca, prin faptul ca am parul mare, si sunt "adeptul'' muzicii rock.
Cand intru in clasa mea, in fiecare zi, salut pe toti, si primesc raspuns:''mai tunde-te'', ''scoate peruca din cap cand intrii in clasa'', etc
Nu va doresc nimanui un asemenea tratament.
Acum incer sa nu ii bag in seama.
Am cativa prieteni din alte clase, mai mici, cu care ma inteleg super.
In fine, sa trec la altceva.
Hobby-ul meu este muzica(imi place sa cant muzica, cu vioara si pianul, si mai putin cu vocea), fotbalul(il practic de cand ma stiu) si Dansul Sportiv de Societate(pe care il practic de pe clasa a 2-a).
Imi place sa ies afara cu varul meu la o poveste, findca alt prieten mai apropiat nu am.
Varul meu e si cel mai bun prieten al meu.
Altceva, beau si fumez(rar nu des), deci traiesc...
Ador, iubesc, ranesc, sufar...
Suna cam emo, dar asta e.

As mai scrie si altceva, dar nu mai am idei.Duc lipsa de asa ceva(de idei)
Acesta sunt eu, pe scurt.
Posted Image
Don't use CHEATS!!!
Use STEAM!!! Posted Image

#22 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts
  • Interests:PC (overclocking, benchmarking, coding), Guitar and Physics.

Posted 22 February 2009 - 03:43 AM

Mă bucur că mai este cineva īn acelaşi stadiu ca şi mine, adică de fost manelist, golan, te miri ce alte rahaturi. Ei bine alea sunt de domeniul trecutulu, nu te mai repprezintă. La ce ai spus tu despre colegi, vom găsi o cale să ii calmezi. Fie cu vorbe, fie cu fapte (cel mai probabil cu faptele). Spui că practici fotbal, foarte bine, sănătos, dar intervine fumatul şi consumul de alcool. Oricāt de rar ar fi, hai să fim serioşi. Tot acelaşi efect īl are. E prea tărziu să descriu o ţigară. Alcoolul, e mult mai periculos. Pānă la 22 de ani sinapsele tale sunt īn formare. Alcoolul nu face decāt să le distrugă, neuronii tăi făcāndu-se praf. Sunt chestii care le-am īnvăţat şi eu de la oameni deştepţi şi e rāndul meu să le explic altora ce e bine şi ce nu. Cred că eşti suficient de mare să-ţi dai seama că e un lucru nu tocmai OK.

Pe scurt, īncāntat de cunoştinţă!

#23 Fantoma

Fantoma

Bau

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1,224 posts
  • Interests:๖ۜҒA๖ۣۜNTǾ๖ۣۜMۣA

Posted 22 February 2009 - 09:09 PM

E greu sa treci peste pasul de persoana 'miserupista'...
"Nepasarea iti ucide sentimentele..." :mellow:
إلا الموتى وشهدت نهاية الحرب
Only the dead have seen the end of war. (Plato)

#24 T@nya

T@nya

Capitan

• Admin
  • PipPipPip
  • 685 posts

Posted 23 February 2009 - 12:54 PM

Sunteti deosebiti! Daca ati reusit sa va dati seama ca ceea ce faceati era gresit si ati reusit sa va indreptati, este cel mai important pas pe care l-ati facut pentru viitorul vostru! Aveti niste pasiuni frumoase....iar eu ma bucur foarte mult sa va cunosc!!!

Madalin - wow, pian si vioara..minunat!!!! iar dansul.........si mai si!!! Super!
Pot invata de undeva sa dansez? Ma refer la chestii pe care le-as putea face singura, acasa?
Posted Image

Nu ezitati sa folositi butonul Posted Image, atunci cand cineva incalca regulamentul forumului.

#25 Madalyn_cs_92

Madalyn_cs_92

Zeu

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1,683 posts

Posted 23 February 2009 - 11:55 PM

Hmm, acasa nu stiu.
Acasa poti sa faci propria combinatie, dupa ce inveti cativa pasi de baza.
Sunt o gramada de dansuri pe youtube, explicate, si repetate, incat sa le intelegi.
Eu am invatat sa dansez la un club de dans.
Am invatat si unele combinatii de dansuri de pe youtube.
Exemplu acesta , care mi se pare destul de usor  :smile:
Posted Image
Don't use CHEATS!!!
Use STEAM!!! Posted Image

#26 kwikstep

kwikstep

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Interests:Calculatorul , tenisul de masa , matematica , fetele.
  • CS Server: cs.4pu.com

Posted 24 February 2009 - 02:37 PM

Hehe .. ia sa ma prezint si eu .
Ma numesc Cristian , porecla mea este Mustuc :tooth: , am 14 ani si sunt balanta .
Mi`a placut sa invat de mic [ la 6 ani citeam ziare :)) ] , iubesc matematica , istoria , fizica si engleza . Nu prea imi place franceza , romana [ dar o invat ] si cam atat.
Nu suport pe cei care ma injura de mama.Daca ai ceva cu mine , zi de mine si nu zi de parintii mei . De obicei cand cineva ma injura de familie , ma fac rosu la fata , il iau cu usoru` , incerc sa nu`l bag in seama , dar daca el continua il pocnesc :tooth: .
Iubesc muzica Rap , chitara [ chiar daca mi`a rupt`o fratimiu` acum putin timp  :mellow:  ] si muzica trance .
Nu`mi suport colegii si colegele care asculta manele . Nu sunt o fire impulsiva , dar daca ma calci pe coada ... .
Ca hobby`uri am fotbalul [ de cand ma stiu il practic :wub: ] , muzica [ nu`mi place sa cant din gura :tooth: ] , tenisul de masa [ joc de la 5 ani :wub: ] , PC`ul si nu in ultimul rand Photoshop`ul :wub: :wub: .

Ce sa va mai zic ? Cam atat . See ya later ^__^ .

Later edit : Imi iubesc foarte mult familia , in special pe fratele meu . :tooth:

Edited by kwikstep, 24 February 2009 - 02:39 PM.

Posted Image

Caine prost! Ma faci de ras!

#27 T@nya

T@nya

Capitan

• Admin
  • PipPipPip
  • 685 posts

Posted 25 February 2009 - 03:14 PM

Ma bucur sa te cunosc Cristian!
Posted Image

Nu ezitati sa folositi butonul Posted Image, atunci cand cineva incalca regulamentul forumului.

#28 kwikstep

kwikstep

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Interests:Calculatorul , tenisul de masa , matematica , fetele.
  • CS Server: cs.4pu.com

Posted 25 February 2009 - 11:26 PM

Si eu ma bucur sa va/te cunosc ^___^ !
Posted Image

Caine prost! Ma faci de ras!

#29 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 26 February 2009 - 08:54 PM

Şi eu. 3000 de posturi. +1.

#30 T@nya

T@nya

Capitan

• Admin
  • PipPipPip
  • 685 posts

Posted 27 February 2009 - 10:41 AM

:tongue: Mai demult, Kimi era cap de afis.
Posted Image

#31 trikaa

trikaa

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 354 posts
  • Interests:~
  • CS Server: cs.cstrike.ro hns.cstrike.ro

Posted 01 August 2009 - 03:33 AM

acuma voi fii eu ca deja am devenit spammer :->
1947

#32 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 01 August 2009 - 11:47 AM

Mai ai pānă să-ți ajungi șeful. Dacă mă gāndesc bine, mă apuc și eu de postat. =)

BTW, nu mai fă offtopic. :)

#33 trikaa

trikaa

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 354 posts
  • Interests:~
  • CS Server: cs.cstrike.ro hns.cstrike.ro

Posted 01 August 2009 - 04:41 PM

Tu vb de offtopic ?:)) (+1 post )
1947

#34 skorpyon1992

skorpyon1992

Recrut

• Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 09 November 2010 - 09:11 PM

Buna tuturor , m-am gandit sa ma prezint si eu pe aici ( inainte sa imi fac cunoscuta prezenta in restul topicurilor.) . Ma numesc valentina , am aproape 18 ani (18 ani fara cateva zile). Zodia mea este scorpion. Si asa cum se zice despre scorpioni : sunt o fire hotarata , cateodata imi place sa ma aventurez cateodata. Sunt o fire prietenoasa , ajut de obicei cat de mult pot eu ( chiar daca multi nu ar merita nimic) , si de asemenea sunt miloasa.
De asemenea trebuie sa spun ca pe cat  de "guraliva" sunt in scris , pe atat de tacuta sunt in realitate. Motivul? Mediul in care traiesc nu mi-a permis sa imi exprim parerea prea mult (colegi rautaciosi , etc).Cat despre scoala ( avand in vedere ca multi ati vorbit de scoala ) sunt in clasa a XII-a A la profil Tehnician in Turism . Ceea ce ma bucura foarte mult este faptul ca in fiecare an tot ceea ce invatam mi se pare mai usor ( asta poate si pentru faptul ca inteligenta umana se si dezvolta , nu ramane la un stadiu infantil). De medii nu as vrea sa va zic , nu sunt tocilara ,invat foarte bine , dar nu ma chinui mult. Secretul este sa fi activ la ore si sa fi atent , peste 50% din lectii le poti invata astfel. ( Media de anul trecut a fost 10.00 , plus ca am avut 8 module , singura medie de 10 din toti anii de liceu). Perfect omul nu poate fi. Dar poate sa tinda spre perfectiune. De aceea  nici nu le-as recomanda unor persoane sa ravneasca dupa un banal 10 , pentru ca nu nota conteaza , ci stiinta.
Ca si muzica ascult in general muzica pop , disco , club , clasica , muzica relaxanta. Hobbyuri : reparatii calculatoare , html , pc tunning , powerball , poezia . :) cine vrea o poezie sa imi dea un pm!;)

#35 SimMaster

SimMaster

n00b

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,274 posts
  • Interests:nimic

Posted 09 November 2010 - 09:45 PM

bun venit printre noi :smile:

Edited by SimMaster, 09 November 2010 - 09:45 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users