Jump to content

Despre Noi

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#1 T@nya

T@nya

Capitan

• Admin
  • PipPipPip
  • 685 posts

Posted 28 January 2009 - 08:14 PM

Credeam ca am facut si acest topic si v-am apostrofat degeaba.  :tongue: Va rog sa ma scuzati.

Si ca sa incep....imi place sa fac poze, sa ma uit la oameni, sa citesc o carte buna, sa ma vad cu prietenii, sa merg la cumparaturi, sa merg la tara, sa plec in excursii, sa dansez, sa ma uit la filme ( cel mai mult imi plac alea siropoase  :tongue: ), sa ma joc cu bebeii ( am un finut care are 1 anisor si 2 luni ), sa fac ordine, sa stau pe net.....de fapt imi place sa traiesc si sa iubesc! :biggrin:
Nu-mi plac oamenii care sunt mai slabi cu duhul dar se dau rotunzi, nu-mi place sa "umilesc" pe cineva, sa ma port urat cu cine nu merita, nu-mi plac oamenii nesimtiti si prost crescuti, nu-mi place sa mi se dea ordine ( de fapt nu-mi place sa am sef  :tongue: ), nu-mi mai place tara asta ..si sigur mai sunt lucruri care nu-mi plac dar nu mi le amintesc.

Sa va aud si pe voi.
Posted Image

Nu ezitati sa folositi butonul Posted Image, atunci cand cineva incalca regulamentul forumului.

#2 razvy_10

razvy_10

M-am retras.

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2,392 posts

Posted 28 January 2009 - 08:25 PM

Incep cu ce ai terminat tu si anume: nu imi place tara asta !!! am fost in multe tari din Europa si de fiecare data cand m-am intors mi-a venit sa plang (pare penibil dar asta este sentimentul pe care il am)

Nu imi place sa ma contrazica cineva mai ales cand stiu ca am dreptate, nu imi place sa invat, sa citesc (carti, doar forumuri citesc), nu imi place sa port ochelari (de vedere) si nu stiu ce nu imi place...

Imi place sa mananc, sa plec cat mai des din tara, sa fac poze (nu imi place sa filmez), imi place sa ma joc desi mai nou ma plictisesc si cand ma joc, nu stiu de ce dar in ultimii ani am devenit foarte plictisit (nu plictisitor !), ma plictisesc mai tot timpul, imi place sa demontez si sa montez PC-uri performante, imi place sa merg cu bicicleta, masina si avionul, nu imi plac trenurile, autobuzelel, autocarele etc
M-am retras.

#3 zLaTy

zLaTy

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 425 posts

Posted 28 January 2009 - 09:12 PM

Bun,scuze Tania pentru că am postat in celălalt topic,m-am luat după Valy:-L.

Păi ... īmi primul rānd īmi place să arăt bine,de aceea practic culturismul de 3 ani,īmi place să fiu tot timpul īn pas cu moda,īmi place să mă joc,īmi plac la nebunie dulciurile aş mānca toata ziua,īmi place să vorbesc non-stop cu Valy pe skype,īmi place să cunosc fete să vorbesc cu ele despre orice,īmi place să stau la soare(să mă bronzez),īmi place să stau să stau in cadă pană se raceşte apa, īmi place sportul pānă acum am practicat : Karate,box,inot,fotbal,dans moder/sportiv şi nu īn ultimul rānd kartingul,īmi place muzica rock,īmi plac la nebunie maşinile abia aştept să īmplinesc 18 ani,īmi place să ma uit īn fiecare seara la "Īn gura presei".

Nu īmi place să īnvaţ lucruri care nu-mi plac sau mi se par inutile,nu īmi place să rād fals,nu īmi place să ma dau bine pe lāngă cineva ca să obţin ceva,nu īmi place să merg la doctor(doar la dentist)doar trăim in Romania,nu īmi place să ma sufoce cineva(adică să fie după mine,să nu-mi mai dea pace),nu īmi plac oamenii care au bani şi suferă de ei,nu īmi place să fiu luat peste picior de nimeni,nu īmi place cānd trebuie să fac ce spun alţii chiar dacă ştiu că dacă fac ca mine e mai bine,nu īmi place să aştept.Sper să intre toţi aici.

Attached Files

Edited by zLaTy, 15 July 2009 - 05:01 PM.

<div align='center'>Posted Image

</div>

<div align='center'><3 ValyGerrard <3 w--w3ak <3 hadEEEs

</div>

#4 razvy_10

razvy_10

M-am retras.

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2,392 posts

Posted 28 January 2009 - 09:58 PM

Asa, ca mi-a adus aminte zlaty, imi place sa manac ciocolata si sa ma uit la Mircea Badea "In gura presei" :smile:

Si nu imi place sa ajut lumea pe mess/skype/PM (adica in privat), daca au nevoie de ajutor sa posteze pe forum si o sa le raspund eu sau alt cineva care e pe faza, uras sa explic pe mess cum se face aia, de ce nu merge ailalata...
M-am retras.

#5 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts
  • Interests:PC (overclocking, benchmarking, coding), Guitar and Physics.

Posted 28 January 2009 - 10:28 PM

Ah, īncepe fizicianul. Ţara este bună, dar nu o valorificăm. Avem pentru numele lui Dumnezeu potenţial agricol extraordinar (pe locul II din Europa). Peste tot sunt doar garduri de 10m īnălţime. Dacă īncep să scot teoriile mele despre fizică si viaţa īn Romānia īncepe si Răzvy cu SULAcid să mă facă nerd. FŞŞŞ!

Eu am spus ce-mi place īntr-un topic anterior, pentru că sunt mai chior şi nu văd bine. Din cauza asta port şi ochelari. Da, port 0.5 pe lentile. Update faţă de precedentul, īmi place să īnvăţ (acum aştept să vină SULAcid şi Răzvy...), chiar dacă pare ciudat, o fac. Am chiar şi note bune (nu mă laud). Īmi plac mult limbajele de programare folosite şi mai ales cele care-mi vor folosi pe viitor. Vreau să termin liceul şi să īmi īncep o carieră de informatician īn Angla. Acolo este visul meu, dar aproape imposibil de realizat. Am tot felul de creaţii la care nu le-am găsit īncă o īntrebuinţare, dar probabil candva, cuiva le vor prinde bine (poate copiilor mei, dacă voi face).
Ţin la familia mea, din cauza asta ascult cu stricteţe orice mi se impune (chiar dacă este sau nu aiurea, mă supun).

Īmi place să fac poze la obiecte apropiate (hehee, iubesc acel depth of field care se formează pe margine) - nu prea mă pricep la explicaţii. Īmi place să ascult melodii mai vechi; īmi aduc aminte de copilarie, chiar dacă ce am avut eu nu prea se poate numi aşa.

Am cultura generală, pot vorbi cu oricine despre aproape orice (de la sex pānă la ... fizica xD) - exemplu cam tāmpit. Tare mult īmi place sa ajut oamenii. De pildă acum am terminat de scris o lucrare de disertatie pentru mama, la masterat. O plăcere! Īmi place să fiu singur acasă, sau doar cu mama; īn niciun caz doar eu cu bunică-mea ... īmi scoate fire albe.
Sunt unic īn felul meu, īmi fac uşor prietenii şi povestesc cu oricine (desigur, īn limita bunului simţ). Īmi place să văd prietenii la faţă atunci cānd vorbesc cu ei, pentru că altfel nu se numeşte convorbire, ci CHAT. E o oarecare diferenţă.

Sunt rac de zodie, născut in 07 - 07 - 1992 (cea mai frumoasă dată de naştere). Cu un an īn urmă nu ma suportam deloc, viaţa mi se parea crudă şi aveam impresia că totul din jur e perfect, doar eu greşit. Cu ajutorul cuiva, pe care īl voi ţine minte toata viaţa, chiar şi după mi-am descoperit calităţile. E foarte rau să te subapreciezi, se numesc complexe.
Aşa, cānd mă bucur sunt bucuros, iar cānd sunt supărat sunt supărat. HAHAHAHA! CUM SUNĂ DE PENAL. Dacă vede Kimi asta toată noaptea e compromisă.
Petrec exagerat de mult timp īn faţa PC-ului, ceea ce īnseamnă că ori mor cu 75 de ani mai repede, ori voi purta fund de borcan la ochi. Ca şi acel proverb: "viaţă-viaţă legată cu aţă. S-a rupt aţa, s-a dus viaţa!"

Sunt mult diferit fată de cum apar pe forum (aparenţă şi enesnţă, Lb. Romānă), mai ales dacă ajungi să mă cunoşti personal. Nu sunt un tocilar cu ochii mici si gātul subţire!

PS: Dacă SULAcid a pus poză, pun şi eu (poate aşa prin şi ceilalţi curaj):
Attached File  Photo_0018.jpg   441.25K   37 downloads

#6 razvy_10

razvy_10

M-am retras.

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2,392 posts

Posted 28 January 2009 - 10:36 PM

daca tu zici, tocilar cu ochi mare si gat gros atunci  :tooth:

ValyGerrard said:

Vreau să termin liceul şi să īmi īncep o carieră de informatician īn Angla
Partiotule, daia vrei sa pleci din tara, in loc sa stai aici sa ajuti romania sa creasca, sa vem si noi in tara oameni priceputi, tu pleci... oriucm si eu plec  :biggrin:

PS: frumos roman  :giggle: si poza...  :tongue:
M-am retras.

#7 zLaTy

zLaTy

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 425 posts

Posted 28 January 2009 - 10:46 PM

Pune şi tu una,să te laudăm şi noi.

</div>

</div>

#8 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 28 January 2009 - 10:48 PM

Eu singur nu fac faţă să readuc la viaţă un FORUM, dăramite o ŢARĂ! Eh, poate voi realiza ceva, dar greu de crezut, sunt īncepător la toate. Puţină istorie, adu-ţi aminte acum ceva timp (1881 - ceva de genul) s-a născut Gogu Constantinescu. Om care a salvat Anglia datorită īnvenţiei sale, şi mai exact al unui dispozitiv de tragere automat printre palele elicii elicopterelor. Dacă nu mă īnşel, a creat primul schimbător automat.

Asta ca notă informativă, sunt o mulţime de ROMĀNI care s-au realizat īn alte locuri ŞI LE-AU FOST RECUNOSCUTE DREPTURILE! Noi la istorie NU īnvăţăm despre asta, ci despre banalităţi care au fi putut fi evitate. Mă rog, astea sunt părerile mele proprii şi personale.

Dacă calculele mele sunt corecte, 2% din populaţia noastră se naşte cu un potenţial al IQ-ului deosebit faţă de restul, adică undeva la 2.000.000 de locuitori (average). Unde ai vrea să te lansezi aici dacă la TV apare Petrica Americanu' şi Fernando de la Caransebeş ! ! !

#9 Acoustic

Acoustic

Recrut

• Members
  • Pip
  • 48 posts
  • CS Server: hns.cstrike.ro

Posted 29 January 2009 - 03:01 AM

Cum să va spun tuturor , de fapt mai bine zis cum să īncep :  

Mă numesc , Preda George Cătălin , locuiesc īn capitală Romāniei , Bucureşti , şi sunt māndru de asta.  
  Am 17 ani , īmi place foarte mult să mă uit la televizor şi să aflu lucruri noi , īmi plac filmele stiitifice , şi cele SF & Horror , nu īmi place cānd cineva īmi da un ordin sau īncearcă să īmi dea unul.  
  Dulciurile īmi plac la nebunie, practic fotbal şi am practicat dansuri sportive şi īnot de performanţă.  
Cam atāt , momentan restul veţi află pe parcurs!

Poză cu mine : Attached File  F.Aojh434333_02.jpg   30.37K   30 downloads

Edited by Night, 29 January 2009 - 12:38 PM.

• Nu imi dati PM-uri , nu ofer suport sau altceva.

Posted Image

#10 T@nya

T@nya

Capitan

• Admin
  • PipPipPip
  • 685 posts

Posted 29 January 2009 - 10:59 AM

Cu ajutorul cuiva, pe care īl voi ţine minte toata viaţa, chiar şi după mi-am descoperit calităţile. E foarte rau să te subapreciezi, se numesc complexe.
Cum a reusit asta?
Te-ai prezentat impecabil!  :wink:
Ps: ma bucur sa va cunosc si-i astept si pe altii.
Posted Image

Nu ezitati sa folositi butonul Posted Image, atunci cand cineva incalca regulamentul forumului.

#11 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 29 January 2009 - 02:18 PM

De ce nu te īntrebi pe tine?

Vorbeşti de parcă e prima oară cānd comunicăm.

#12 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 17 February 2009 - 11:28 PM

Uite, dacă nimeni nu mai īndrăzneşte să posteze (sau pur şi simplu nu este interesat), am să continui eu. Sunt multe lucruri de spus despre mine. Cum spuneam şi mai devreme (sau nu), sunt o fire activă, energică, comunicativă, prietenoasă, glumeaţă şi unfortunately, timidă. Desigur, fiecare trăsătura este īncă īn formare, iar cele negative sunt doar repercusiuni ale trecutului. Anul trecut prin această perioadă sufeream teribil de unlele complexe, care pur şi simplu constituiau o barieră īntre mine şi cei din jurul meu. Eram genul de om retras şi ruşinos. Efectiv īmi era ruşine de mine īnsumi, dar fără vreun motiv bine definit. Probabil a fost o primă etapă a adolescenţei, who knows, dar important este că am trecut peste. Aş vrea să spun şi cine m-a ajutat, dar am promis că n-am s-o fac, aşa că momentan rămāne... hidden.
Aşa, revenind la prezent am reuşit să-mi stabilesc nişte gusturi (muzică, filme, vestimentaţie). Muzica rock (o am īn sānge, tatăl meu avea formaţie, era solist şi chitarist) īmi place să o ascult şi să o reproduc (de asemenea cānt la chitară). Nu sunt un expert, dar iese ceva frumos. Se poate asculta, nu am ucis pe nimeni cu notele mele, poate doar de Craciun / Revelion cānd mă prosteam şi Zlaty era pe jos de rās. Eh, viaţa nu e cinstită cu nimeni. Mic fiind preferam filmele de groază. De ce? Nu ştiu. Pe parcurs am aflat că nu sunt tocmai recomandate pentru psihicul meu sensibil, aşa că am renunţat repede şi m-am axat pe comedii. Avānd un spirit glumeţ, nu e plăcut să vizionez astfel de filme. E mult mai plăcut să rāzi decāt sā stai cu materia fecală īn izmene. Nu mint! Sunt atras de hainele īnchise la culoare (negru). Unii psihologi mi-au spus că hainele negre reprezinză 'un vārtej' al minţii. Rahaturi, port ce-mi place. Desigur, am o gamă largă de haine, multe dintre ele sunt chiar nepurtate, dar majoritatea sunt pe gustul meu. Also, tricourile īn dungi mă atrag, dar nu toate. Greu de explicat īn scris ce-mi place. Sunt ca o fată cānd vine vorba de īmbrăcăminte (asta pentru că mama se ocupă - indirect, cu domeniul modă). Acestea au fost nişte aspecte de exterior, care mă caracterizează doar pe jumătate. Sunt pasionat de electronică, PC (OC, benchmarks, reviewuri, editoriale, news, pierdere de vreme pe forumuri de PC-uri), fizică, fete frumoase (deşi am un 'talent' rar īntālnit - fiecare stă prost la ceva, eu la asta). Īn aparenţă sunt un tocilar cu gāt subţire şi ochii mici (impresie redată de ochelarii pe care nu-i port). O simplă comunicare cu mine īţi va schimba părerea. Īmi place să fiu deschis cu fiecare persoană cu care discut (un mare defect din păcate). Mulţi dintre ei mi-au tras clapa, uneori am fost nevoit să renunţ chiar la fata pe care o plăceam de atāţia ani. Īn fine, este un subiect pe care nu aş vrea să-l dezvolt prea tare. Recunosc, fără ruşine, am o parte egoistă īn mine. Nu este vizibilă, dar ea există. Un alt defect pe care īl am este că răsplătesc pe cineva cu aceeaşi monedă. Nu īmi place să fiu umilit / īnjurat, dar nici eu nu o fac fără motiv. Sar de la o idee la alta, după cum īmi vin īn mine: sunt poet, sau cel puţin, eram. Făceam poezii pentru o revistă a şcolii, asta undeva pe clasa a VII-a. Am avut cāteva experienţe cu o profesoară şi din păcate am fost nevoit să renunţ. Cea mai puternică latură a mea este sensibilitatea. Nu pot trece pe lāngă un sărman fără să-l ajut, nu pot lăsa pe cineva īn frig cānd simt că are nevoie de ajutor, nu īi pot īntoarce spatele celui care strigă după o mānă de ajutor. Nu pot!

De asemenea, sunt harnic. Nu las nicio treabă neterminată, oricāt ar fi de grea. Sunt modest, evit să mă laud altor persoane cu ce am. Desigur, majoritatea oamenilor profită de acest aspect şi mă agasează - atunci roata se īntoarce. Urăsc oamenii inculţi care se dau rotunzi că ştiu să numere īn baza 10 şi ei de fapt folosesc cele 5 degete să numere īn baza 2. Fără să mă laud sunt o persoană inteligentă (nu am să enumăr factorii care m-au determinat să cred asta), dar slabă (din punct de vedere psihic). Am avut multe zbuciumări de mic copil care m-au făcut puţin diferit faţă de ceilalţi. Nu cred că are rost să intru īn detalii.

Copilăria mea s-a petrecut īn două ipostaze (spre mirarea mea, invers faţă de cum se petrec īn mod normal). Undeva īn clasa a VI-a eram un nemernic, o lichea fără viitor - spusele celor din jur. Eram genul de persoană 'miserupistă', manelist, golan, cu medii de aurolac, pe scurt un ratat fără cale de īntoarcere. Foloseam mIRC-ul pentru a 'agatza gajici'. Totuşi, īn interiorul meu nu eram aşa. Timp de doi ani eram un nemernic, dar soarele a venit pe strada mea. Un lanţ de īntāmplari m-a făcut să vād viaţa īn faţă cu 10000 de metri, nu doar 1 cm. Ţin minte şi acum cāt a trebuit să muncesc pentru a-mi repara greşelile. Am fost nevoit să īnvăţ zi de zi, noapte de noapte, pentru examenul ce avea să vină. Chiar şi acum īmi aduc aminte cu plăcere de momentele cānd stăteam īn weekend şi citeam / scriam. Nu era tocmai plăcut să-mi văd prietenii cum se joacă, dar nu mi-a prins rău. De la un copil de nota 5 am sărit brusc la 10. Mi-am lăsat profesorii din şcoala generală ( :ohmy:) uimiţi. A meritat efortul, īmi atinsesem scopurile. De atunci īn fiecare secundă trebuie să spun mulţumesc, tare şi răspicat pentru că nu am fost uitat. Nu īmi este ruşine cu trecutul meu, ci doar sunt māndru de prezent. Cred că este tot ce contează.

Da, cred că nu aţi fi vrut să mă cunoaşteţi pe atunci, dar nu cred că pe vremea aia eram capabil să fac un post pe forum.
Cred că am scris suficient, va urma, mai sunt multe chestii! =)

#13 Madalyn_cs_92

Madalyn_cs_92

Zeu

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 18 February 2009 - 01:02 AM

Off Topic.
Mi-a placut prezentarea ta Vally, ne asemanam la unele aspecte(nu conteaza care)
Poate o sa scriu si ceva despre mine, daca ar fi cineva interesat.
Vally, iti propun sa scrii un roman despre tine, ar fi ca si in ''Romanul adolescentului Miop'' :biggrin:
Ai stofa de scriitor  :smile:
Posted Image
Don't use CHEATS!!!
Use STEAM!!! Posted Image

#14 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 18 February 2009 - 01:06 AM

Mulţumesc! Am mai primit acest sfat īn legătură cu o carte şi crede-mă că sunt sigur de ceea ce va urma. N-ar fi rău deloc să te prezinţi, doar aşa ajungem să ne cunoaştem, sa ne īmprietenim, sa tainuim etc. Īntelegi tu unde vreau să ajung. :D

LE: Sunt miop. =)

Edited by ValyGerrard, 18 February 2009 - 01:07 AM.

#15 yogy_bubu

yogy_bubu

Capitan

• Members
  • PipPipPip
  • 720 posts

Posted 19 February 2009 - 09:30 PM

Wow, chiar nu as putea sa imi imaginez un valygerrard cum ai spus tu, "o lichea, un nemernic fara viitor", eu de cand te-am cunoscut, ai fost mereu cel care ii ajuta pe nestiutori, ai avut mereu raspunsuri pentru problemele mele, si stii ca iti voi fi mereu recunoscator. Iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum  :rolleyes: .
Romania este o tara frumoasa ,pacat ca e locuita . . .

#16 ValyGerrard

ValyGerrard

Metalhead! \m/

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 4,820 posts

Posted 20 February 2009 - 04:39 PM

Din păcate majoritatea prietenilor mă evită după ce le-am spus adevărul despre fostul Vali. Chiar m-am supărat. Poate eraţi voi perfecţi.

Īncep să regret că m-am chinuit să postez atāt. Salut!

#17 w3ak

w3ak

1338 beyond 1337 - High Class Gamer

• Members
  • PipPipPip
  • 779 posts
  • Interests:Family
    Personal Computer(PC)
    Basketball
    School
    T.V. Maniac
    Documentaries
    Music
    Knowledge (is power)
  • CS Server: 86.107.220.147:27015

Posted 20 February 2009 - 06:55 PM

Na Valentin,dupa cum stii si tu,multe persoane sunt pe interese . Foarte multe persoane vor sa se imprieteneasca cu tine pentru simplul fapt ca ai moderator pe forum si ca esti la "putere" .Ca asa,daca au o problema,apeleaza la tine. Si totusi,aici ai gresit putin,ai fost prea deschis unor persoane care nu prea meritau sinceritatea ta,stii proverbul ala " Spune-mi defectul tau ca sa ti-l exploatez".
Oricum,tu vei putea conta pe mine mereu. Doar ma stii de ceva timp si ti-ai dat seama ca nu sunt o persoana parsiva sau pe interese,eh,asta depinde si de persoana cu care discut.
Capul sus,nu fi suparat. Esti o persoana deosebita.N-ai de ce sa regreti ,prin intermediul acelui post al tau,am inceput sa ma mai regasesc in tine,ca si eu eram asa,nu imi placea sa invat. Dar cu incetul,m-am redresat in ceva mai bun.
Tu pentru mine vei fi acelasi Valentin bun,destept,intelegator,deosebit.
Ceea ce ne deosebeste este ca tu esti prietenos,iar eu is de firea mea mai dusmanos.Daca nu-l "inghit" pe cineva,ii spun direct sau pur si simplu il ignor.
Eu de exemplu nu suport persoanele parsive,profitoare care sunt pe interes. Adica de exemplu ,daca unu imi ia id'ul de steam ca sa ma roage sa-i dau un program,ceva...Eu il tratez cu sictir din prima.Sau un cocalar din ala "jmeker" cu limbaj de analfabet,la care 3 + 2 pentru el inseamna 10 .
Sunt constient ca nu ma suporta toata lumea,sunt constient ca nici eu nu ii suport pe toti si nu is usa de biserica,sunt constient si ma consider o persoana desteapta,si cinstit,nu pun suflet pe vorbele rele,rautacioase a persoanelor care ma detesta,ca si eu la randul meu,le detest pe ele.

Atat am avut de zis,imi cer scuze daca m-am repetat sau v-am plictisit .

#18 kwikstep

kwikstep

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Interests:Calculatorul , tenisul de masa , matematica , fetele.
  • CS Server: cs.4pu.com

Posted 20 February 2009 - 07:05 PM

Woah .. ce prezentare . Primul post pe care l`am citit dupa acest forum a fost un post de al lui Valy . M`a impresionat asa ca am inceput sa caut posturile lui . Asta se intampla acum un an . M`ai impresionat tare de la inceput Valy . Cand m`am inregistrat aici , mi`era jena sa intru in vorba cu tine :]] . Eu credeam ca ai cel putin 20 de ani . Mie unuia mi`ai lasat o parere foarte , foarte buna .

Btw : NU este un mesaj de dragoste :]] .
Posted Image

Caine prost! Ma faci de ras!

#19 zLaTy

zLaTy

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 425 posts

Posted 20 February 2009 - 07:05 PM

Poftim?!Nu īmi vine să cred ce spui Vali.Cum adică să se supere pe tine pentru ce erai īnainte,dar asta conteză?
Stai tu liniştit eşti un baiat extraordinar şi un prieten excelent,mult succes şi stai tu liniştit cei care s-au supărat erau orice,numai prieteni NU :smile: .Mult noroc īn tot ce faci,nu-i băga īn seamă,sunt doar invidioşi.

Weekend plăcut :rolleyes: !

</div>

</div>

#20 shadow_-_slayer

shadow_-_slayer

i r r3al

• Members
  • PipPipPip
  • 905 posts

Posted 21 February 2009 - 09:35 PM

Valy...sincer... nu mi te pot imagina in felul ala ('' persoană 'miserupistă', manelist, golan, cu medii de aurolac, pe scurt un ratat fără cale de īntoarcere.'')
Chiar daca nu te-am cunoscut in persoana imi pot da seama ce fel de om esti.Un prieten bun, saritor si o persoana sociabila (nu imi vin in minte alte adjective momentan dar sa stii ca meriti mult mai multe ^^).

Ma bucur ca te-am cunoscut valy! si sper sa fim in continuare buni prieteni 'on-line' :biggrin:

$@L

<3 Valy

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users