Jump to content

Add Server V3.0 Aka Gaming Cms

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 evilones

evilones

Slacker

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,421 posts
  • Interests:It . Open-Source . Linux most of all
  • CS Server: cs.knd.ro

Posted 28 July 2008 - 09:33 PM

Dupa ceva munca am reusit sa creez si versiunea numarul 3 din Add Server Script , care acum se numeste Gaming Cms .
Puteti vedea demo AICI iar de descarcat il puteti descarca de AICI sau de la atasamente .

Arhiva contine instructiuni de instalare asa ca nu intrebati aici cum se face s.a.m.d ! Cititi cu atentie , este foarte simplu .

Daca gasiti eventuale bug-uri va rog sa le raportati pe forumul de suport .

Astept pareri , sugestii,injuraturi si asa mai departe cu privire la acest script .

P.S: As vrea ca un moderator global sa stearga vechiul script si sa puna acest anunt in locul lui .
Mersi .

Attached Files

Edited by evilones, 28 July 2008 - 09:34 PM.

#2 PainMaster

PainMaster

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Interests:Gaming , Web Design & 3D Art
  • CS Server: cs.reunited.ro

Posted 29 July 2008 - 12:05 AM

Ar trebui lucrat si la partea grafica ceva mai mult.
Ma pot implica in proiect daca vrei, am destul timp liber acum. :)
Cititi REGULAMENTUL

#3 evilones

evilones

Slacker

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,421 posts

Posted 29 July 2008 - 12:48 AM

Cand am cerut ajutor , decat Crusher s-a oferit pe privat sa-mi dea un PSD , dar l-am taiat aiurea si nu am putut lucra in el mai deloc din nefericire .
Am mai spus , la design nu am mare experienta , totusi mie unul imi place cum a iesit , nu ca ar fii facut de mine , dar totusi e ok .
Installerul intradevar nu este cel mai stralucit , dar avand in vedere ca se foloseste timp de 2 minute nu avea rost sa-mi bat mintea cu ceva mai complex :)

#4 PainMaster

PainMaster

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Interests:Gaming , Web Design & 3D Art
  • CS Server: cs.reunited.ro

Posted 29 July 2008 - 01:30 AM

View Postevilones, on Jul 29 2008, 12:48 AM, said:

Cand am cerut ajutor , decat Crusher s-a oferit pe privat sa-mi dea un PSD , dar l-am taiat aiurea si nu am putut lucra in el mai deloc din nefericire .

Imi amintesc de acea cerinta, dar era in perioada in care am fost ocupat cu bac-ul.
Alegerea este a ta, mie imi este indiferent. :)
Cititi REGULAMENTUL

#5 evilones

evilones

Slacker

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,421 posts

Posted 29 July 2008 - 06:14 AM

Raspunsul meu nu a insemnat un "NU" . ci faptul ca acum sunt indecis , am muncit destul la asta si prefer sa iau o pauza dupa ce termin si modulul SEO ca deh daca tot m-am apucat ...
Dar np , de indata ce voi avea nevoie de ceva , voi apela stai linistit , nu sunt rushinos :)

#6 Mitiq

Mitiq

[:x] plastic

• Members
  • PipPipPip
  • 802 posts
  • Interests:Uciderea lui Vidi:)!

Posted 30 July 2008 - 12:35 AM

evil ai muncit mult si tia iesit destul de bine presimt ca urmatoare versiune va fi mult mai reusita o sa vb cu webdesigneri din lista mea si poate colaborati!!

Posted Image

#7 liviuromania1

liviuromania1

Recrut

• Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 10 August 2008 - 11:28 AM

Foarte interesant dar din pacate numi functioneaza partea cu contact imi da eroare ,si este hostat pe un host cu cpanel.La voi functioneaza ??

#8 evilones

evilones

Slacker

• Members
  • PipPipPipPip
  • 1,421 posts

Posted 15 August 2008 - 10:14 PM

View Postliviuromania1, on Aug 10 2008, 10:28 AM, said:

Foarte interesant dar din pacate numi functioneaza partea cu contact imi da eroare ,si este hostat pe un host cu cpanel.La voi functioneaza ??
I-am zis scriptului sa dea erori specifice atunci cand nu poate trimite continutul de la contact .
Spune-mi ce iti zice iar eu te lamuresc :)

#9 Easy0

Easy0

Recrut

• Members
  • Pip
  • 1 posts
  • CS Server: ...

Posted 10 January 2009 - 06:37 PM

Unde sunt instructiunele de instalare :| ?

#10 pOd

pOd

Recrut

• Members
  • Pip
  • 2 posts
  • CS Server: Hitzone.Zapto.Org

Posted 05 June 2009 - 08:29 PM

Simt ca mor..de unde setez chmod ?? X-(..imi da eraore aia(am luat-o pe calea usoara..dar degeaba)..va rog cine stie sarezolve..sa-l instaleze sa imi dea add la:xvalyx_bz !! Sau sa rezolvam problema aici !

#11 SimMaster

SimMaster

n00b

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,274 posts
  • Interests:nimic
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 05 June 2009 - 08:39 PM

chmod il poti seta din clientul FTP cu care ai uploadat situl
nu stiu sa explic la altele doar la FileZilla:
selectezi fisierul la care vrei sa setezi chmod->click dreapta->Permisiunile Fisierelor-> si de acolo setezi in functie de cerintele scriptului

#12 vimishor

vimishor

Recrut

• Members
  • Pip
  • 71 posts
  • CS Server: cs.evosys.ro

Posted 06 June 2009 - 01:16 PM

Pana la urma mi`am facut cont ca sa nu il mai deranjez pe Crusher cu inca un mail.

Pentru cei care inca folosesc acest script ar fi util de stiu ca nu este sigur deloc. Nu am studiat fiecare fisier, insa din ce am apucat sa vad, si`au facut aparitia urmatoarele probleme:

debug-knd_gaming_cms.txt

Exemple de exploatare nu au fost adaugate in fisierul de mai sus, din motive evidente. Se pare ca mai sunt persoane care se folosesc de acest script.

Din cate am inteles, autorul acestui script nu mai activeaza pe acest forum, insa poate imi vede mesajul si mai face un update la script.

Numai bine si daca folositi acest script, este recomandat sa renuntati la el, pana cand autorul va face un update in care sa repare macar gaurile de securitate.

Edited by vimishor, 06 June 2009 - 01:44 PM.

#13 ShaPP

ShaPP

Recrut

• Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 12 December 2009 - 10:01 AM

deci am si eu o problema... la instalare dupa ce selectez baza de date nume si alea alea imi apare o pagina plina cu scris si siteul nu merge....

"; // Let's make sure the file exists and is writable first. if (is_writable($filename)) { if (!$handle = fopen($filename, 'w')) { echo "Cannot open file ($filename)"; exit; } // Write $somecontent to our opened file. if (fwrite($handle, $somecontent) === FALSE) { echo "Cannot write to file ($filename) .Chmod it to 777"; exit; } echo "

"; fclose($handle); } else { echo "The file $filename is not writable. Chmod it to 777 for best result "; } if (is_writable($filename)) { mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass)or die("Cant connect to mysql db server.Check your data"); mysql_select_db($dbs_name)or die("Cant select database .Check the name of your database"); $create_table_admin = " CREATE TABLE IF NOT EXISTS `admin` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `username` varchar(50) NOT NULL, `password` varchar(50) NOT NULL, `mail` varchar(50) NOT NULL, `ip` varchar(50) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `username` (`username`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 "; $insert_data_into_admin = " INSERT INTO `admin` (`id`, `username`, `password`, `mail`, `ip`) VALUES (1, '$admin', '$encrypted', '$adminmail', '$ip')"; $create_table_hubs= " CREATE TABLE IF NOT EXISTS `hubs` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `name`

si e mult mai mult de atat... idei?

#14 SimMaster

SimMaster

n00b

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,274 posts

Posted 12 December 2009 - 11:11 AM

e de la configuratia serverului, dar nu stiu exact de ce

#15 ShaPP

ShaPP

Recrut

• Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 12 December 2009 - 12:26 PM

Baza de date, userul, parola sunt puse bine... Dupa ce termin de facut formularul respectiv si vreau sa inaintez la pasul urmator imi apare aceea...

#16 SimMaster

SimMaster

n00b

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,274 posts

Posted 12 December 2009 - 12:34 PM

nu la asta m-am referit
am avut si eu scripturi care daca le foloseam cu programul wamp imi aratau la fel ca si tie dar daca le urcam pe un host imi mergeau bine. dar nu am inteles niciodata de ce face asta

#17 ShaPP

ShaPP

Recrut

• Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 12 December 2009 - 10:06 PM

Ok o sa incerc sa le pun pe host mai tarziu. De regula eu mai intai probez site-uri scripturi in calculator inainte sa le pun pe host in caz ca tre modificate niste fisiere de exemplu e mult mai rapid din calculator decat cu ftp

#18 vimishor

vimishor

Recrut

• Members
  • Pip
  • 71 posts
  • CS Server: cs.evosys.ro

Posted 12 December 2009 - 10:30 PM

View PostShaPP, on 12 December 2009 - 10:06 PM, said:

Ok o sa incerc sa le pun pe host mai tarziu. De regula eu mai intai probez site-uri scripturi in calculator inainte sa le pun pe host in caz ca tre modificate niste fisiere de exemplu e mult mai rapid din calculator decat cu ftp

Daca iti apare codul php in browser, inseamna ca nu iti functioneaza php-ul pe server-ul acela.

<?php

// codul php aici

?>

#19 EnjatsRed

EnjatsRed

Recrut

• Members
  • Pip
  • 2 posts
  • CS Server: cs2.deathrun.ro

Posted 28 March 2010 - 12:40 PM

acest script iti ia cat mai mult spatu cu cate sv ai ma multe ?
Posted Image

#20 SimMaster

SimMaster

n00b

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,274 posts

Posted 28 March 2010 - 01:54 PM

pai baza de date ocupa si ea, dar stai linistit, trebuie sa ai mii de servere ca sa se simta diferenta de spatiu Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users