Jump to content

Problema Sistem Boxe

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 DysKo

DysKo

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 382 posts
  • CS Server: kz.b-net.ro

Posted 11 April 2008 - 09:09 PM

Mi-am cumparat un sistem de boxe Logitech X-530 5.1 , dar nu se aude la toti satelitii .... .. se aude la 2 sateliti + subwoofer numa .. am setat din Control Panel -> Sound & Audio Devices -> Advvanced -> 5.1 surround speakers ... poate este de la placa de sunet , cum pot afla ce placa am.. + REZOLVARE
Photoshop power !

#2 Kimi

Kimi

Gamer

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,589 posts

Posted 11 April 2008 - 11:34 PM

Nu stiu exact cum ii, da cred ca iti pot da un sfat din moment ce am si eu 5.1 :smile: Vezi la baza sau de unde ai controlurile, ma rog nush cum i-o zice (volum, surround, woofer) in spatele ei unde se conecteaza toate firele ar trebui sa ai 3 mufe pentru firul ce vine din PC. Fiecare "activeaza" niste sateliti, iar una ar trebui sa ii activeze pe toti. (prima mufa e de obicei).

Edited by kimi, 11 April 2008 - 11:34 PM.

#3 Night

Night

Capitan

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 647 posts
  • Interests:Counter-Strike
  • CS Server: cs.cstrike.ro

Posted 11 April 2008 - 11:53 PM

Foloseste programelul asta ca sa afli tot ce ai in calculator (nu e spyware sau virusi, raspund eu pentru el... abia l-am testat):

Attached Files

#4 DysKo

DysKo

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 382 posts

Posted 12 April 2008 - 08:50 AM

Deci la woofer vin toate.Am satelitul principal, la care este volumul satelitilor.De la satelitul principal , vine o mufa la woofer , si mai   are inca 3 mufe , la care o mufa vine la calculator, si celelalte 2 , nustiu. Una este roz si cealalta neagra.Si mufele de la sateliti este pe culori diferite , pentru a fi mai usor de stiut unde se baga fiecare la woofer ..

Edit : Mufa ce vine de la satelitul principal este mai "speciala" , este genul de mufa , ca cea de la monitor(ce vine la calculator) , si restu is normale , cu "gaura"

Edit2 : La PC is 3 "gauri" , una verde deschis(unde vine mufa pentru boxe) , una verde mai inchis(habar-nam ce intra acolo) si una roz(acolo , intra de obicei mircofonul) . [!] Daca am bagat ROZ in verde deschis , se aude tot 2 sateliti , dar alti. Daca bag negru in verde deschis se aud altii si daca bag mufa verde deschis in verde deschis se aud altii.

M-am zapacit ..  :dry:

Edited by DysKo, 12 April 2008 - 09:05 AM.

Photoshop power !

#5 gogoo

gogoo

Banned

• Members
  • PipPipPip
  • 867 posts
  • Interests:Electronica
  • CS Server: cs.xplor.ro - cs2.xplor.ro

Posted 12 April 2008 - 10:13 AM

In spate la pc tre sa ai 4 mufe.1 de microfon,una verde,una neagra si una galbena sau portocalie.Aceasi porblema am avut-o si eu.Zi-mi ce placa de sunet ai ?Si softul pe carte il ai.Daca ai audigy creative se bulk sau ceva de genul,te ajut eu sigur.

#6 DysKo

DysKo

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 382 posts

Posted 12 April 2008 - 10:30 AM

deci eu am un calc. mai vechi. Si am numa 3 mufe  :question: . Una verde deschis , una albastra(m-am uitat mai bine  :smile: ) si una roz. Cred ca trebuie sa imi schimb placa de sunet .. am Intel 82801BA(M) ICH2X/M - AC'97 Audio Controller [C-0]

Repet : mufa(mufele) ce vin de la sistem la calculator , is 3 , una verde deschis , una roz si una neagra
Photoshop power !

#7 asd

asd

Recrut

• Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 12 April 2008 - 01:59 PM

sigur ai bagat bine firele in spatele la subwoofer?
Ca sa fii sigur, uitete pe cartea care ai primito. Nu de alta dar la fel am patit si eu.

#8 DysKo

DysKo

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 382 posts

Posted 12 April 2008 - 03:30 PM

Am bagat bine .. pentru ca fiecare fir are o culoare , si la fel si "gaurile" de la woofer , au culorile corespunzatoare pentru fiecare fir ..

Edit : Este clar de la placa de sunet. O sa cumpar alta ..

Edited by DysKo, 12 April 2008 - 03:50 PM.

Photoshop power !

#9 G-force

G-force

Recrut

• Members
  • Pip
  • 94 posts
  • Interests:get pro

Posted 12 April 2008 - 10:59 PM

Deci daca ai placa de sunet incorporata nu-ti va merge niciodata toti sateliti deoarece nu are support ceea ce recomand eu este sa-ti cumperi o placa de sunet 5.1(nu este scumpa) si atunci ai setari pentru fiecare satelit in parte + woofer dupa cu ai zis tu ca ai numai 3 sloturi pentru mufe pare a fi onboard a mea este 5.1 si are 5 sloturi pentru mufe + game port.

#10 DysKo

DysKo

Soldat

• Members
  • PipPip
  • 382 posts

Posted 13 April 2008 - 09:26 AM

Presupun ca se poate comanda si pe internet .. pentru ca nu am chef sa merg sa colind iara magazinele
Photoshop power !

#11 G-force

G-force

Recrut

• Members
  • Pip
  • 94 posts
  • Interests:get pro

Posted 13 April 2008 - 10:53 AM

Cred ca da ... dar se gaseste la orice magazin de calculatoare.

#12 ReSp3cT

ReSp3cT

Recrut

• Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 09 January 2010 - 12:55 AM

acceasi problema o am si eu am dat din setari am facut testul merg toti sateliti dar dupaia in jocuri si winamp nu merg decat 2....dc...?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users