Jump to content


Photo

cum instalez boti pe server de cs 1.6


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 gaby12

gaby12

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 78 posts
  • Location:bucuresti

Posted 18 February 2006 - 09:52 PM

cum pun si eu boti pe un server de cs 1.6 no-steam??dati si voi de unde pot loa si cum se instaleaza plizzz :?: :?: .mersi mult
Sal all

#2 swat_romania

swat_romania

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:La PC cu sticla de J&B

Posted 19 February 2006 - 02:59 PM

De ce nu dai la optiunea "SEARCH" ca sa tot vb de asa ceva, si sa facut si un tutorilal pe optiune asta.
http://www.cstrike.ro/forum/viewtopic.php?t=756

#3 vipera

vipera

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 61 posts
  • Location:Sibiu
  • Interests:CS

Posted 19 February 2006 - 10:58 PM

Nu da la Search pt ca vrea sa ne enerveze : :lol:
SaL!

#4 swat_romania

swat_romania

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:La PC cu sticla de J&B

Posted 19 February 2006 - 11:53 PM

Fratioare eu il inteleg ca si eu am postat aiurea fara sa dau search :P la inceput :P :P
I-am dat asa un sfat pe viitor sa foloseasca Serch-ul ca sa nu mai enerveze admini. :wink: :wink:

#5 gaby12

gaby12

    Recrut

  • Members
  • Pip
  • 78 posts
  • Location:bucuresti

Posted 20 February 2006 - 09:15 AM

Gata am inteles acum ce imi faceti capu calendar???am cautat cu Search-ul dar nu merge cu a scris acolo si daia am mai postat odata.Scuze daca vam enervar ca am postat si eu. :( :cry:
Sal all

#6 baghera

baghera

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 173 posts
  • Location:Kishinev/ Republica Moldova
  • CS Server: cs.glx.in

Posted 22 February 2006 - 12:23 AM

si yo am dat search am gasit ecva ceva dar cand pun botii pe server iei stau k spectator dc ?? nu intra k sa joace ?? am stat si 1 si 30 de min pe server si nema nau intart delok numai k specator ajutine si pe noi va rugam .

#7 tyrael

tyrael

    Soldat

  • Members
  • PipPip
  • 173 posts
  • Location:land of cstrike
  • Interests:cstrike&other

Posted 22 February 2006 - 04:51 PM

daca stau spectate botii incearca comenzile: mp_autoteambalance 0(random 1) sau mp_limitteams 0(random 2)
sh0t!GK rullz




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users